15 december 2023 0 Comments

De Machinekamer introduceert de Olger bank

Ranke bank Olger

De Olger bank slaat de brug tussen de tafels en banken van Sav & Økse. Maar wat deze bank extra bijzonder maakt, is het samengaan van Scandinavisch en Nederlands design. Het massieve hout en de prachtige afwerking van de rugleuning verwijzen naar de Deense ontwerptraditie. Tegelijkertijd brengt de vorm van de bank een ode aan Nederlandse designbanken uit de jaren ’60. De Olger bank is een smaakvolle verbinder pur sang. Neem plaats!

Rondom een blikvanger

De Olger bank is van alle kanten een fraaie verschijning. Uniek is het open houten frame. De houten constructie geeft het ontwerp een licht en luchtig karakter. De houten achterzijde maakt de bank ook vanaf de rug gezien een blikvanger. Een unieke bank, zonder geheimen.

Driezitter

Driezitsbank Olger wordt gemaakt van massief hout, naar keuze in eiken, beuken of walnoot. De bank is voorzien van hoogwaardige bekleding. Standaard is keuze uit vier stofkleuren. Andere stoffen zijn op aanvraag. Meer over de Olger bank.

Sav & Økse | De Machinekamer

Sav & Økse is de collectie Scandinavische houten meubels, die door De Machinekamer is ontworpen. Wij begonnen met Sav & Økse als antwoord op de vraag naar mooie en betaalbare tafels van massief hout. De collectie tafels is sindsdien gegroeid en uitgebreid met eettafelbanken, krukken, stoelen, banken, bureaus en kasten. Alle meubels getuigen van aandacht voor detail en lijnvoering en zijn even comfortabel als functioneel en mooi.
De Sav & Økse is exclusief te koop bij De Machinekamer. Alle meubels staan in onze showrooms in Zaandam en Utrecht. De showroom zijn geopend van dinsdag t/m zondag.
Meer weten, kijk dan eens op sav-okse.com en demachinekamer.nl