AFZUIGKAPPEN

Woonboulevard Utrecht heeft het grootste assortiment afzuigkappen. Een afzuigkap hangt boven een fornuis of kookplaat en zuigt kookluchtjes en vette walmen op. Een afzuigkap past bij iedere keuken en is vaak eenvoudig aan te sluiten. Bekijk online ons aanbod of bezoek de meubelboulevard in Utrecht.

EEN AFZUIGKAP KOPEN

Bij het kopen van een afzuigkap moet u rekening houden met de verschillende soorten en mogelijkheden. Wilt u een inbouw afzuigkap, kies dan voor een tussenbouw of geïntegreerde afzuigkap. Er zijn ook downdraft kappen, eilandkappen, onderbouw kappen, schouwkappen en vlakscherm afzuigkappen. Een tussenbouw afzuigkap ziet er uit als een keukenkastje waardoor de kap niet opvalt als hij ingeklapt is. Heeft u een kookeiland? Kies dan voor een eilandkap.

GROOT ASSORTIMENT AFZUIGKAPPEN WOONBOULEVARD UTRECHT

Bezoek een van de keukenwinkels op de woonboulevard in Utrecht. Hier vindt u gegarandeerd de afzuigkap die voldoet aan uw wensen. Welke afzuigkap geschikt is voor u, hangt af van hoe de lucht in uw woning afgevoerd kan worden. Vraag de keukenadviseur om advies en vraag hem om onderhoudstips voor de afzuigkap.

Start typing and press Enter to search