De hele maand november profiteer je van 10% korting op de Sav & Økse eettafels en eettafelbanken. Lees meer over onze novemberactie.

Droom jij al een tijdje van een Rikke tafel (incl. bijbehorend bankje) in jouw eetkamer? Of ben je verliefd geworden op de Olger of Tomrer tafel of een ander exemplaar uit de collectie? Dit is je kans! Tijdens de novemberactie profiteer je van 10% korting op de eettafels en eetkamerbanken van de Sav&Økse. De actie is geldig van 31 oktober tot en met 30 november 2020.

Kortingscode: ranketafels

Maak gebruik van de kortingscode ranketafels op de websites sotafels.nl en demachinekamer.nl of ontvang de korting bij je aankoop in een van de winkels van De Machinekamer in Zaandam en Utrecht.

Voor de kerst in huis

Bestel je jouw eettafel en/of eetkamerbank vóór 16 november 2020? Dan heb je jouw bestelling voor de feestdagen al in huis. De korting is niet geldig op maatwerk eettafels en eetkamerbanken. Ook niet op andere meubels uit de collectie, zoals salontafels, bureaus, krukjes, kasten, banken en onderhoudsproducten. Bekijk hier alle actievoorwaarden op een rij.

Start typing and press Enter to search