MATRASSEN

Heeft u behoefte aan slaapcomfort en wilt u een nieuw matras kopen? Kom dan eens kijken bij Woonboulevard Utrecht. Hier vindt u het grootste aanbod matrassen. Moet u eerst nog een bed kopen? Ook dan kunt bij ons terecht!

Slapen op een goed matras is belangrijk. Met een goede nachtrust rust uw lichaam optimaal uit. Zo bent u ‘s ochtends weer helemaal fit en klaar voor de nieuwe dag. Op zoek naar een pocketveringmatras, schuimmatras of babymatras? Het perfecte matras kopen is eenvoudig bij een van de vele woonwinkels op de meubelboulevard in Utrecht.

HET IDEALE MATRAS KOPEN

Iedere slaper is uniek. Het ideale matras kopen zal dus ook voor iedereen iets anders betekenen. De een slaapt heerlijk op een hard of stevig matras, terwijl anderen juist extra slaapcomfort opzoeken met een zacht matras.

Een goede nachtrust is afhankelijk van allerlei matras eigenschappen. Denk aan de hardheid, ventilatie en warmte-isolatie. Om ervoor te zorgen dat uw spieren zich ‘s nachts ontspannen is het nodig dat uw lichaam gelijkmatig gedragen wordt door het matras. En dat het liefst in een houding die de natuurlijke krommingen van uw rug ondersteunt. Onze woonboulevard specialisten kunnen u helpen om het juiste matras te kopen.

SOORTEN MATRASSEN: WELK MATRAS KOPEN?

Voor iedere slaper is een geschikt matras te vinden. Gaat u een matras kopen, dan zijn uw persoonlijke wensen en voorkeuren belangrijk. Kiest u voor een matras met binnenvering of pocketvering? Of gaat uw voorkeur uit naar een foam of latex matras?

Matrassen met binnenvering of pocketvering bieden u een stevige ondersteuning. De goede luchtcirculatie zorgt ervoor dat u het ‘s nachts niet snel te warm krijgt. Wilt u een matras kopen waar u koel op slaapt? Dan zijn matrassen met binnenvering en pocketvering ideaal.

Foam en latex matrassen vormen zich naar uw lichaam en bieden overal ondersteuning. Bovendien zijn deze matrassen gunstig als u het ‘s nachts snel koud heeft. Ze worden over het algemeen warmer en houden u comfortabel warm, ook tijdens de koudere nachten.

Een matras kopen met de juiste ondersteuning en warmte-eigenschappen helpt u beter de nacht door te komen. Zo stapt u de volgende ochtend altijd met het juiste been uit bed.

WANNEER HEEFT EEN MATRAS VERVANGING NODIG?

Hoe lang een matras mee gaat is natuurlijk afhankelijk van veel factoren. De kwaliteit van het matras, de gebruikte materialen van het matras en het lichaamsgewicht zijn voorbeelden hiervan. Gemiddeld gaat een matras tussen de 8 en 10 jaar mee. Wanneer kunt u het beste een nieuw matras kopen? Deze signalen tonen aan dat uw matras vervanging nodig heeft:

  • U voelt zich vaak niet uitgerust zodra u wakker wordt.
  • U heeft rugpijn bij het wakker worden of wordt ‘s nachts wakker met rugpijn.
  • Er zijn kuilen te voelen zodra u gaat liggen.
  • Er zijn kuilen zichtbaar, zelfs als u niet op het matras ligt.
  • Het matras ligt oncomfortabel, waardoor u veel ligt te woelen in bed.

Merkt u één of meerdere van deze punten op? Of bent u er aan toe om een nieuwe slaapervaring te omarmen? Kom dan gerust eens kijken bij de vele woonwinkels op de Woonboulevard. Uw ideale matras kopen begint bij een beddenspecialist van Woonboulevard Utrecht!

Start typing and press Enter to search