Wie zijn we?

Bij Echt Wonen vindt u meubelen die gemaakt zijn van geheel MASSIEF hout. Bovendien zijn onze meubelen milieuvriendelijk geproduceerd, de afwerking gebeurt zonder schadelijke stoffen. Ook in combinatie met glas en staal is mogelijk.

Wij zijn gespecialiseerd in met name eethoeken en wandmeubels in ELKE gewenste maat. Ook leveren wij in 8 houtsoorten. Daarnaast leveren wij keukens (massief hout), bankstellen, kleinmeubelen en lampen. Alles van bekende merken. Onze leverancier van banken namelijk Gelderland en Pode en Label. Allemaal Hollandse merken die gemaakt zijn van uitzonderlijke kwaliteit. Met massief beuken binnenwerk en prachtige wollen stoffen van het merk Kvadrat en Gabriel. Loopt u gerust eens binnen en laat u verrassen door het prachtige materiaal.

Zuiver Natuurhout

Ons meubilair uit zuiver natuurhout zorgt voor een gezonde woonomgeving. Geen wonder, want de bomen komen uit gezonde, duurzaam beheerde bossen. Daar laten we ze tientallen jaren groeien vooraleer we ze verwerken met de grootste zorgvuldigheid. De houten oppervlakken veredelen we met zuivere natuurolie. Zo blijven de vele positieve eigenschappen van het hout in uw woning behouden. We hebben het volledige productieproces van boom tot afgewerkt meubel in hand. Daardoor kunnen de milieuvriendelijke productie van onze natuurhouten meubelen garanderen.

Positief Binnenklimaat

Echt openporig natuurhout brengt sfeer en warmte in uw huis. Het ademt, neemt vocht op en geeft dat bij droge lucht weer af. Gevolg is een aangenaam binnenklimaat. Bovendien is hout van nature antistatisch en trekt geen stof aan.

Eenvoudig dagelijks onderhoud

Hout is van nature sterk. Dat maakt onze meubelen zeer onderhoudsvriendelijk. Dagelijks onderhoud kan eenvoudig met een droge of licht vochtige katoenen doek.

Video