Wie zijn we?

Volop genieten van het buitenleven doe je met de tuinmeubelen van Exterioo

Buiten zijn we op ons best. Net daarom biedt Exterioo voor iedereen de mooiste tuinmeubelen om ultiem te genieten van het buitenleven. En om de leukste momenten te beleven. Alleen, met het gezin en met familie en vrienden.

Een tuinmeubel voor iedereen

Iedereen heeft recht op een beter buitenleven. Hoe groot of klein je buitenruimte of je budget ook is, we bieden binnen elk prijsklasse een complete tuinbeleving. Heb je ruimte voor een complete loungeset of alleen een comfortabele ligstoel? Bij Exterioo vind je altijd wel tuinmeubelen die bij je passen. Online of in een van onze inspirerende showrooms.

Design ontmoet comfort

Als je volop wil genieten van het leven buiten, wil je dat natuurlijk goed doen. Onze moderne tuinmeubelen blinken dan ook uit in design én in comfort. Ze zijn letterlijk en figuurlijk gemaakt voor het mooie leven. Voor welk oppervlak dan ook, van balkon tot weelderige tuin. Zo wordt ontbijten in de zon of een middag lekker luieren nóg aangenamer.

Gemakkelijk in gebruik én onderhoud

Al onze tuinmeubelen worden ontworpen om maximaal van te genieten. Zonder zorgen, zonder gedoe. Daarom zijn onze tuinsets gemaakt van materialen van hoge kwaliteit. En zijn ze makkelijk te gebruiken en te onderhouden. Al is het natuurlijk altijd goed om je meubelen tijdens de wintermaanden te voorzien van een beschermhoes tegen regen, sneeuw en vorst.

Kortom, bij Exterioo vind je de grootste keuze op maat van jouw smaak, budget en leven.