Wie zijn we?

MEER DAN 20 JAAR ERVARING MET DE PRODUCTIE VAN HOUTEN VLOEREN

Wanneer u als particulier of organisatie voor bouw, verbouw of renovatie werkzaamheden aan uw woning of bedrijf kiest voor Floorplaza, dan kiest u voor zekerheid, kwaliteit en duurzaamheid. Zo heeft Floorplaza op het gebied van de productie van houten vloeren meer dan 20 jaar ervaring. Zij kennen het gehele proces dat bij de totstandkoming van houten vloeren komt kijken. Van ruwe materialen naar drogen en van vervaardigen tot leggen. Om deze reden heeft Floorplaza ook veel ervaring met zowel import en export binnen en buiten Europa.

TOTAALCONCEPT DE OPLOSSING VOOR ELKE KLUS, VERBOUWING EN RENOVATIE

Door Floorplaza is een totaalconcept ontwikkeld, dat aan klanten een pasklare oplossing biedt voor elke klus, verbouwing en renovatie. Dit totaalconcept is ontstaan uit veel voorkomende negatieve praktijkgevallen waarmee zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers te maken krijgen, wanneer er een klus, verbouwing of renovatie uitbesteed en uitgevoerd dient te worden. Men mist de knowhow en dat is logisch, omdat dit niet het dagelijkse werk is. Voor Floorplaza wel. Wij weten welke mensen hun vak verstaan en wat de ‘echte prijzen’ zijn. Wij zien er op toe, dat uw opdracht binnen de afgesproken termijn professioneel wordt uitgevoerd. U betaalt niet de hoofdprijs en heeft geen last van stress.

REGELMATIG VERRASSENDE INKOOPVOORDELEN VOOR KLANTEN

Floorplaza zorgt er voor dat u kunt genieten tijdens een klus, verbouwing of renovatie. Wij zijn verantwoordelijk voor het coördineren en controleren van de werkzaamheden. Daarom gebeuren het beheer en management door Floorplaza zelf. Ongeacht de omvang van een opdracht krijgt u voor een heldere communicatie slechts met één aanspreekpunt te maken. Wanneer er in opdracht van u materialen en of producten aangekocht moeten worden doen wij ons best om deze te bundelen met andere opdrachten. Hierdoor weten wij voor onze klanten regelmatig verrassende inkoopvoordelen te behalen.