Wie zijn we?

Meubels kopen moet een feest zijn! Daarom biedt Goossens een uitgebreide collectie kwaliteitsmeubels voor jouw woon- en slaapkamer. Bij Goossens Utrecht vind je vele compleet ingerichte kamers, waar je in elke kamer een eigen stijl of trend terugziet. Maak kennis met onze unieke collectie en doe ideeën en inspiratie op voor jouw eigen interieur.

De mix van verschillende stijlen, smaken en sferen zorgen voor een gevarieerd aanbod, waardoor je altijd jouw persoonlijke touch kan geven aan de laatste woontrends. Industrieel, landelijk, elegant, of modern: het aanbod is eindeloos. Onze woonexperts staan voor je klaar met een deskundig advies. Ook voor slaapadvies ben je bij Goossens aan het goede adres. Op basis van jouw slaapwensen stellen wij het ideale bed voor je samen, voor een perfecte nachtrust in een mooi gestylde kamer.

Kom gezellig langs voor een dagje interieurshoppen! Liever eerst ons volledige assortiment bekijken? Bekijk dan onze website voor de lopende acties en meer informatie.