Wie zijn we?

De beste kwaliteit tegen de laagste prijs, dankzij onze eigen fabriek.

Wanneer u een keuken koopt, is het niet alleen belangrijk dat de keuken van de beste kwaliteit is tegen de laagste prijs. U wilt ook dat uw wensen worden vertaald naar de juiste keukenopstelling. Daarnaast wilt u goed geadviseerd worden over alle mogelijke kastuitvoeringen, de apparatuur die past bij uw wensen en het juiste werkblad. Hiervoor bent u bij Keuken Kampioen aan het juiste adres!

Steinhaus, de beste Duitse keuken

Productkwaliteit staat voorop bij de keukens van Keuken Kampioen. Onder het eigen merk Steinhaus, dat in Duitsland wordt geproduceerd, worden keukens ontwikkeld die jarenlang meegaan. Geen keuken verlaat de fabriek zonder de strenge controle door en goedkeuring van de Steinhaus-keurmeesters. Keuken Kampioen staat graag garant voor de kwaliteit van zijn producten en geeft daarom de keiharde zekerheid van maar liefst vijf jaar volledige fabrieksgarantie. Bovendien hoeft u bij ons niets aan te betalen en geldt een levenslange service. Is er een probleem met uw keuken? Dit wordt altijd binnen 14 dagen opgelost.

Innovaties van onze eigen ontwerpers

Passend binnen de stijl die u zoekt, adviseert Keuken Kampioen u graag over de innovaties op keukengebied. Niet alleen de laatste kleur- en materiaaltrends worden door de Keuken Kampioen-ontwerpers in de gaten gehouden. Ook vernieuwingen in ergonomische oplossingen, apparatuur en accessoires (zoals verlichting, kranen en handgrepen) bepalen het gebruiksgemak en de totale look van uw nieuwe keuken.

Een duidelijk en transparant advies

Nadat u zich hebt georiënteerd en inspiratie hebt opgedaan, is het belangrijk dat al uw wensen worden samengevoegd tot een mooi en praktisch ontwerp. Keuken Kampioen-adviseurs zijn op de hoogte van de laatste trends, denken mee over de beste plek voor de apparatuur en zorgen voor een passende en verrassende indeling. Bovendien doen Keuken Kampioen-adviseurs niet geheimzinnig over de prijzen en maken ze voor u een offerte waarbij u precies kunt zien wat u waarvoor betaalt. Wilt u snel genieten van uw nieuwe keuken? Geen probleem, we kunnen al leveren vanaf drie weken. We zijn niet voor niets Kampioen in keukens!

Ervaar het zelf!

Wilt u ook kennismaken met de kwaliteitskeukens en de persoonlijke service van Keuken Kampioen? Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan een van onze 48 showrooms of maak een afspraak met een van onze adviseurs via telefoonnummer (0118) 60 66 90.