Wie zijn we?

Al 20 jaar gegarandeerd de laagste prijs

KeukenConcurrent koopt uw keuken rechtstreeks bij de fabriek in. Het voordeel is voor u, waardoor u gegarandeerd de laagste prijs betaalt! KeukenConcurrent verkoopt alleen apparatuur van topmerken, zoals Whirlpool, Bauknecht en Bora. Ook de kasten zijn van een topkwaliteit en hebben een draagvermogen tot wél 80kg! Bovendien zijn de kasten al helemaal voorgemonteerd. En niet te vergeten: de goed opgeleide monteurs komen uw keuken vakkundig leveren en plaatsen. Kortom, alles wordt voor u geregeld, vanaf het moment dat u binnenstapt tot en met de oplevering. Service is voor KeukenConcurrent minstens zo belangrijk als de prijs. Om de uitstekende service te onderstrepen is KeukenConcurrent erkend lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW).

Kijk en vergelijk
Kiezen voor KeukenConcurrent betekent: kiezen voor een scherp geprijsde keuken én de kwaliteit van de grootste vakspecialist in Nederland. Sterker nog: bij KeukenConcurrent vindt u de prijzen van een doe-het-zelf winkel met de service van een keukenspeciaalzaak. Zo krijgt u niet alleen de beste keuken voor de beste prijs, maar ook heel veel extra zekerheid. Vergelijk dat maar eens met anderen en u merkt het verschil direct!

KeukenConcurrent vertaalt uw wensen naar uw ideale keuken
Uw keuken wordt op basis van uw wensen en mogelijkheden samengesteld. Dat blijkt wel uit de volgende punten:

  • De adviseur zet uw wensen om in een gratis 3D-ontwerp. Hiermee komt uw nieuwe keuken echt tot leven. U kunt er als het ware al doorheen lopen.
  • De keukenruimte wordt bij u thuis exact inmeten. Pas dan wordt het leidingschema en technisch ontwerp gemaakt. Uw keuken sluit dan ook precies aan. Daar kunt u zeker van zijn!
  • Alle keukens ondergaan meerdere, strenge controles. Zowel vóór als op het moment van levering wordt de keuken gecheckt op juistheid, volledigheid en eventuele beschadigingen.
  • De eigen, professionele monteurs zorgen voor een perfecte plaatsing en montage. Ook voor onvoorziene zaken wordt direct een oplossing gezocht.
  • Is uw droomkeuken eenmaal in gebruik en loopt u toch nog tegen bepaalde zaken aan? Het servicecenter is altijd bereikbaar voor vragen of opmerkingen. 24 uur per dag, 7 dagen per week.