Wie zijn we?

Lampidee is de speciaalzaak in verlichting waar service en goed advies vanzelfsprekend zijn. Op basis van een continue wisselende en dus actuele collectie worden klanten persoonlijk geadviseerd, zo komen we tot de beste lichtoplossing voor elke klant.

Waar Lampidee voor staat is eigenlijk heel simpel: het grootste aanbod aan interieur verlichting tegen scherpe prijzen, waar u nog “ouderwets” geadviseerd wordt en waar kwaliteit, deskundigheid en service voorop staan, zonder dat een klant daar meer voor betaalt

Waarom kopen bij Lampidee?

Interieurverlichting kiezen is vaak niet gemakkelijk, het bepaalt in belangrijke mate de sfeer in uw woning en lampen moet naast mooi ook functioneel zijn in het gebruik.

Bij lampidee kunnen we buigen over jarenlange ervaring en deskundigheid op het gebied van verlichting, onze collecties zijn afgestemd op de wensen en eisen van onze klanten en zijn altijd actueel. Onze unieke formule gaat uit van optimale presentatie in onze ruime en overzichtelijke winkels , zo krijgt u een goed beeld van wat er momenteel aan lampen leverbaar is en met het advies van een van onze deskundige medewerkers wordt kiezen kinderspel.

Vakkundig en klantvriendelijk personeel; deskundig verlichtingsadvies eventueel ook aan huis; trendy en actuele collectie, altijd voordelig; bijna alles uit voorraad leverbaar en optimale service. Dat is waar Lampidee voor staat.