Wie zijn we?

Van harte welkom bij Prestige Sanitair te Utrecht.

Als installatiebedrijf en verkoper van kwaliteitsanitair bieden wij u het allerhoogste niveau op het gebied van installatie, sanitair, kranen, vloer- en wandtegels, plafonds, accessoires en alles wat u verder nodig heeft voor uw badkamer. Van stijlvol en klassiek tot hypermodern en alles daar tussenin. Dit begint al bij onze persoonlijke advisering in onze geheel vernieuwde showroom, waar u een groot aantal badkamers kunt bezichtigen. Professioneel en met veel kennis van zaken wordt u geadviseerd door onze verkoopmedewerkers.

Daarnaast verzorgen wij uiteraard ook de volledige installatie van uw badkamer. Onze medewerkers staan u bij in het volledige proces van ontwerp tot oplevering van uw badkamer! Dit heeft als grote voordeel voor u dat u slechts met één aanspreekpunt te maken heeft.

Onze installatie onderscheidt zich van andere zaken door het hoge afwerkingsniveau. U kunt hiervan voorbeelden zien op onze installatiepagina maar nog beter is het om het hoge afwerkingsniveau met eigen ogen te aanschouwen in onze showroom. In onze showroom vindt u de badkameropstellingen zoals u deze ook in uw woning kunt verwachten. Dus echte kamers, en geen open opstellingen waarbij u uw fantasie het werk moet laten doen.

Nieuwsgierig geworden? Wij heten u van harte welkom op Woonboulevard Utrecht om onze showroom te bezoeken!