Wie zijn we?

Welkom bij Profijt Meubel!

Bij Profijt Meubel vindt u eigentijdse meubelen van topkwaliteit, voor zowel de woon- als eetkamer. Meubelen als kasten kasten, dressoirs, fauteuils, stoelen en banken met een ruime keuze uit diverse materialen, stoffen en leder. Vindt u het moeilijk om de juiste inrichting te kiezen, kom dan naar een van onze winkels voor deskundig advies van ons gediplomeerd personeel. Profijt Meubel biedt u gegarandeerd de beste prijs en volledige garantie voor uw aankoop. Veel van onze meubels zijn direct uit voorraad leverbaar of vallen onder het speciaal voor u samengestelde Snellever-programma. Met dit programma heeft u namelijk al binnen 5 weken uw nieuwe zitmeubelen in huis!

Bent u ondanks onze goede zorgen toch niet tevreden over het zitcomfort, dan kunt u gebruik maken van onze omruilgarantie. Op al onze meubelen geniet u bovendien van CBW-garantie, zodat de kwaliteit voor u gewaarborgd is. Wilt u nog meer zekerheid? Dan bieden wij u All in House Service, waarmee u geniet van 5 jaar 100% garantie en extra service op uw aankopen.
U kunt uw zitmeubelen op elkaar afstemmen in dezelfde stoffen. Wilt u de stoelen, fauteuil en de bank in dezelfde kleur in uw woonkamer? Of wilt u juist diverse kleurtinten? Met meer dan 100 speciaal geselecteerde stoffen en kleuren wordt combineren wel heel gemakkelijk.

Bekijk onze website voor lopende acties en meer informatie.