Wie zijn we?

Al 20 jaar Nederlands grootste sanitair showroomen dé nummer 1 in sanitairland!

Sani-Dump is al jaren dé nummer 1 in sanitairland en dat komt omdat je bij Sani-Dump alles kunt vinden met betrekking tot sanitair en dat voor een aantrekkelijke prijs. Waar u anders verschillende sanitairzaken moet bezoeken om een keuze te maken voor uw badkamer kunt u bij Sani-Dump in één van onze megastores terecht voor werkelijk alles wat u nodig heeft.

Aanbod

Het aanbod van Sani-Dump bestaat nagenoeg uit alleen maar topmerken sanitair in diverse segmenten. Of u nu op zoek bent naar badkamermeubels, goedkoop sanitair, vrijstaande baden, whirlpoolbaden of juist designsanitair. Sani-Dump is uw groothandel in sanitair.

Een kleine greep van onze merken: Villeroy & Boch, Riho, Grohe, SaniJura, Wisa, Vasco, Hotbath, Sphinx.

Sani-Dump is echter geen dumpzaak voor sanitair ‘met een foutje’, maar een groothandel in sanitair met enkel hoogwaardige A-merken. Wij zeggen dan ook vaak tegen mensen: ‘Ga gerust overal kijken, maar onthoud wel onze prijzen en dan zien we u vanzelf weer terug bij Sani-Dump’.

Assortiment

Het assortiment van Sani-Dump is de meest complete onder de groothandels in sanitair. U kunt bij ons terecht voor onder andere: wastafels, stoomcabines, whirlpoolbaden, designsanitair, vrijstaande baden en nog veel meer. Als u goedkoop sanitair zoekt, dan bent u bij ons aan het juiste adres, zeker als u uw volledige badkamer kwalitatief wilt inrichten. U kunt bij Sani-Dump in ieder geval altijd slagen voor een badkamer die compleet aansluit bij uw wensen.

Alle A-merken voor de laagste prijzen.