Wie zijn we?

Over Tuinmeubelshop
Wilt u nog meer genieten van uw tuin? En wilt u buiten uw huis om nog een lekker plekje hebben om jezelf terug te trekken? Dat kan, tuinmeubelen zijn hier perfect voor. Door je tuin nog luxer en stijlvoller in te richten is het elke keer weer een genot om in je tuin te zitten.

Eén van de tuinmeubeltrends tegenwoordig is binnen naar buiten halen. En andersom! De tuin wordt een verlengstuk van je huis, het is een extra kamer waar je kunt leven en werken. Combineer je binnenmeubels met je tuinmeubelen, zo creëer je een mooie en rustige omgeving.

Je kunt kiezen voor een comfortabele diningset als je wilt lezen en werken in je tuin. Natuurlijk doet een fijne diningset het ook goed als vrienden en familie komen eten. Wil je je tuinmeubel juist gebruiken om te loungen en om vrienden en familie te ontvangen voor een drankje in de tuin? Dan is een loungeset een goed idee! Er wordt vaak, in een ruimere tuin, ook wel gekozen voor allebei. Zo heb je duidelijk twee afdelingen in je tuin waar verschillende functies voor zijn. Stel u eigen tuinmeubel helemaal naar wens samen.

Er is keus voor iedereen, je hebt tuinmeubels in verschillende maten, kleuren en materialen, kiest u voor wicker, hout of toch aluminium? Tuinmeubels bestaan niet alleen uit loungebanken en eetsets, het gaat veel verder dan dat. Denk hierbij aan parasols, barsets, vuurtafels enzovoort.