Uw zoektocht naar een nieuwe vloer begint en eindigt bij Vloer Utrecht

In één van de kleinste winkels op de Woonboulevard vindt u een groots assortiment van de mooiste parket, laminaat, pvc en kurkvloeren in Midden Nederland. Bij Vloer Utrecht vindt u als eerste de laatste trends op vloerengebied. Ook wanneer u op zoek bent naar afwerklijsten, plinten (mfd), of profielen bieden wij u diverse mogelijkheden.

Door grootschalige inkoop bieden wij u scherpe prijzen en mooie acties. En heeft u geen zin uw vloer zelf te plaatsen dan kunt deze door ons laten plaatsen en veel vloeren worden door ons gratis geplaatst.

Naast een keur aan vloeren is Vloer Utrecht ook uw adres voor het renoveren van uw trap. Traprenovatie kan worden uitgevoerd in hout, pvc en laminaat. Dit in de door u gewenste kleur en uitvoering.

Vloer Utrecht is dealer van een aantal vooraanstaande leveranciers en merken zoals de laminaat en parketvloeren van Top-choice, PVC en laminaatvloeren van BerryAlloc, PVC en laminaatvloeren van Douwes Dekker, Kurk en PVC (vinylvloeren) van Wicanders en Go4Cork, PVC en laminaatvloeren van Rock Solid.

Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij wat bij Vloer Utrecht dat een vloer die volledig aansluit bij uw persoonlijke smaak en interieur belangrijk voor u is.
Wij zien u graag in onze showroom aan de Vrieslantlaan 5, de koffie en thee staat klaar!

Team Vloer Utrecht
Uw vloer, onze passie

Start typing and press Enter to search