BIJZETTAFEL

Een bijzettafel is een klein, handig tafeltje wat in veel situaties van pas komt. Gebruik het lekker buiten om koele drankjes op te zetten tijdens een zomerse dag, als nachtkastje of als tv-tafeltje om de afstandsbediening en tv-gids op te leggen. En wist u dat u veel bijzettafels ook gewoon kunt gebruiken als krukje? Een veelzijdig meubelstuk dus!

BIJZETTAFEL KOPEN

Bent u van plan binnenkort een bijzettafel te kopen? Hier zijn een aantal tips die u kunnen helpen bij de keuze voor het juiste bijzettafeltje:

  • Wat past bij uw interieur? Veel bijzettafels vallen op door hun bijzondere ontwerp. Ze hebben bijvoorbeeld abstracte vormen, hebben de vorm van een boomstam of zijn volledig van glas. Ook al gaat het maar om een klein tafeltje, kijk goed of de stijl en het design wel in uw interieur passen.
  • Waar gaat komt de bijzettafel te staan? Als het tafeltje geplaatst wordt in een kleine kamer, kan het al gauw rommelig overkomen. Maar een bijzettafel met leuke fotolijstjes of een hippe bureaulamp in de lege hoek van een ruime kamer, geeft net even dat extratje aan uw interieur.

RUIM ASSORTIMENT BIJ WOONBOULEVARD UTRECHT

Voor welke stijl u ook wilt gaan, u kunt terecht bij de 52 meubelzaken in Utrecht voor het kopen van een bijzettafel. Voor het gehele assortiment bijzettafels, en andere tafels zoals salontafels en eettafels, zien we u graag bij ons op de woonboulevard.

Start typing and press Enter to search