SALONTAFELS

Een salontafel is een lage tafel voor in de woonkamer. Een salontafel wordt vaak in een zithoek geplaatst en is handig om glazen, schaaltjes of andere dingen op te zetten. De salontafel kan het beste ongeveer even hoog als de zithoogte van een bank zijn. Er zijn veel soorten salontafels. Zo zijn de meeste salontafels rechthoekig, maar er zijn ook ronde of ovale salontafels. Daarnaast hebben we tafels van hout, glas en metaal. Een houten salontafel past goed in een landelijk of klassiek interieur. Bij Woonboulevard Utrecht vindt u altijd het product wat voldoet aan uw wensen.

EEN SALONTAFEL KOPEN

Houd bij het kopen van een salontafel rekening met de hoogte van uw bank. Mensen vinden het vaak fijn hun voeten er op te leggen en uw wilt dan niet dat de tafel te hoog of te laag is.

Let op de omvang van de salontafel en koop geen salontafel die te groot is. U wilt er namelijk nog wel makkelijk omheen kunnen lopen. De woonboulevard in Breda heeft producten in diverse maten.

Glazen salontafels zijn tegenwoordig erg populair. Dit omdat het een moderne uitstraling geeft en de kamer groter lijkt doordat u de vloer nog kunt zien. Als u een kleine kamer heeft, is een glazen salontafel dan ook ideaal.

RUIM ASSORTIMENT SALONTAFELS BIJ WOONBOULEVARD UTRECHT

Voor welke stijl u ook wilt gaan, u kunt terecht bij één van de 52 meubelzaken op de Woonboulevard in Utrecht voor het kopen van een nieuwe salontafel. Voor het gehele assortiment tafels, zien we u graag bij ons op de Woonboulevard. U kunt bij ons uiteraard ook terecht wanneer u op zoek bent naar bijzettafels of andere tafels.

Start typing and press Enter to search