TAFELS

Een nieuwe tafel kopen? Woonboulevard Utrecht heeft een uitgebreid assortiment van eettafels, bijzettafels en salontafels. En dan zijn deze tafels ook nog eens verkrijgbaar in uiteenlopende vormen, maten en stijlen. Zo zorgt een houten tafel bijvoorbeeld voor een warme uitstraling en past deze goed in een klassiek interieur. En met een metalen tafel komt een moderne inrichting weer goed tot zijn recht. Voor een nieuwe tafel bent u bij ons aan het juiste adres. Op de meubelboulevard vindt u een tafel die perfect past bij elke stijl en woontrend!

TAFEL KOPEN

Wilt u binnenkort een nieuwe tafel kopen? Hier zijn een aantal tips die u kunnen helpen bij de keuze voor de juiste tafel:

  • Meet de ruimte waar de tafel komt te staan. Maak geen inschatting, maar zorg dat de afmetingen precies op papier staan. Zo voorkomt u dat de tafel te groot is voor de ruimte.
  • Let bij het meten van de ruimte ook op de extra ruimte die nodig is voor de stoelen.
  • Let op de hoogte van de tafel. Uw stoelen moeten natuurlijk wel onder de tafel passen.
  • Match de ruimte met de vorm van de tafel. Er zijn namelijk veel verschillende vormen tafels: rond, vierkant, rechthoekig of ovaal. Een ronde of ovale tafel kan bijvoorbeeld meer plek in beslag nemen dan een vierkante of rechthoekige tafel, doordat deze tafel vrijer geplaatst moet worden.
  • Past de tafel bij de rest van uw interieur? Het zou zonde zijn als u erachter komt dat uw gekochte teakhouten tafel toch niet zo leuk staat in uw huiskamer.

RUIM ASSORTIMENT BIJ WOONBOULEVARD UTRECHT

Een tafel kopen is een grote beslissing. Het is een pronkstuk in de ruimte. Of u nu een salontafel, een teakhouten eettafel of een moderne metalen bijzettafel zoekt, u kunt terecht bij één van de 52 meubelzaken in Utrecht. De winkels op Woonboulevard Utrecht beschikken over een ruim aanbod aan tafels, wat betekent dat er voor iedere portemonnee iets is. Voor het gehele assortiment tafels zien we u graag bij ons op de woonboulevard.

Doe voldoende inspiratie op voor u een tafel koopt. Bezoek de winkels van de Woonboulevard Utrecht.

Start typing and press Enter to search