VERLICHTING

Verlichting is een van de meeste bepalende dingen voor de sfeer in uw interieur. Verlicht u hoeken in de kamer met sfeervolle wandlampen of staande lampen? Of gaat u liever voor een grote hanglamp boven de eettafel voor felle verlichting? U kunt allerlei kanten op met verlichting.

NIEUWE VERLICHTING KOPEN

  • Hanglampen. Wanneer u op zoek bent naar een hanglamp zijn de mogelijkheden eindeloos. Van simpele spotjes, tot klassieke hanglampen en kroonluchters.
  • Staande lampen. Staande lampen zijn handig voor elke ruimte in huis. U kunt de hoeveelheid licht vaak zelf bepalen met een draaiknop en ze zijn dan ook geschikt voor zowel grote als kleinere ruimtes. Daarnaast is een staande lamp makkelijk te verplaatsen en kunt u de sfeer in huis dus snel veranderen.
  • Wandlampen. Op zoek naar een lamp om aan de muur te hangen? Wandlampen zijn er in verschillende uitvoeringen. Ze zijn ideaal voor verlichting in kleinere ruimtes en voor bijvoorbeeld een leeshoek.
  • Lampenkappen. Met lampenkappen bepaalt u de sfeer die de lamp uitstraalt. Ze zijn namelijk verkrijgbaar in allerlei kleuren, vormen, designs en materialen.
  • Bureaulampen. Een bureaulamp is een handige lamp voor uw kantoor, studeerkamer of andere werkplekken. Bureaulampen geven veel licht, omdat ze het werkblad van uw bureau goed moeten verlichten. Ze zijn er in allerlei stijlen, zoals modern, industrieel en klassiek.
  • Lamp accessoires. Lampen worden niet altijd volledig geleverd, soms moet u er nog een aantal lamp accessoires bij kopen zoals een lichtbron, lampenkap of schakelaar.
  • Spaarlampen. Het vervangen van halogeenlampen en gloeilampen door een spaarlamp kunt u een flinke besparing opleveren wat betreft energiekosten en heeft u een positieve impact op het milieu.
  • Tafellampen. Een tafellamp kunt u op uw bureau, eetkamertafel, salontafel of bijzettafel plaatsen.

RUIM ASSORTIMENT VERLICHTING BIJ DE WOONBOULEVARD UTRECHT

Nieuwe verlichting vindt u bij de woonwinkels op de Woonboulevard in Utrecht. Of u nu op zoek bent naar hanglampen, staande lampen of bureaulampen, u kunt altijd terecht bij één van de vele woonwinkels op de Woonboulevard Utrecht. De woonwinkels hebben samen een grote collectie verlichting. Weet u al welke lamp u wilt kopen? Oriënteer u alvast op onze website. Voor het complete aanbod en uitgebreid advies bezoekt u onze winkels op Woonboulevard Utrecht.

Start typing and press Enter to search