VLOEREN

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer? Een nieuwe vloer is bepalend voor de uitstraling van uw interieur en u kunt veel kanten op bij het kiezen van een nieuwe vloer. U kunt bij de keuze voor een nieuwe vloer bijvoorbeeld rekening houden met de prijs, welke sfeer de vloer uitstraalt en hoe makkelijk de vloer schoon te maken is.

EEN NIEUWE VLOER KIEZEN

Het kiezen van een nieuwe vloer is niet makkelijk. Er zijn veel verschillende soorten vloeren waar u uit kan kiezen en dat maakt de beslissing er niet makkelijker op. Dit zijn de meest voorkomende vloeren:

  • Laminaat. Laminaat is tegenwoordig erg populair en één van de meest gekochte vloeren. De voornaamste reden is dat laminaat makkelijk schoongemaakt kan worden en eenvoudig te onderhouden is. Laminaat is verkrijgbaar in meerdere kleuren en daarnaast in verschillende uitvoeringen, zoals vierkant laminaat of rechthoekige laminaatdelen.
  • Vloerbedekking. Vloerbedekking wordt vaak gebruikt in een wat traditioneler interieur. Een belangrijk voordeel van vloerbedekking is dat het lekker zacht en warm aanvoelt. Er zijn ontzettend veel variaties van vloerbedekking. U kunt kiezen uit verschillende printen, kleuren en motieven.
  • Parket. Een derde optie is het aanschaffen van parket. Houd wel in de gaten dat parket meer onderhoud vergt en duurder is in aanschaf vergeleken met laminaat of vloerbedekking.
  • PVC vloeren. U kunt tot slot ook voor een PVC vloer kiezen. Het voordeel van een PVC vloer is dat het een duurzame vloer is en niet makkelijk slijt.

RUIM ASSORTIMENT VLOEREN BIJ DE WOONBOULEVARD UTRECHT

Een nieuwe vloer vindt u bij de woonwinkels op de Woonboulevard in Utrecht. De vele woonwinkels hebben samen een grote collectie vloeren. Kom voor hulp bij uw zoektocht naar de perfecte vloer langs op de Woonboulevard Utrecht. De adviseurs in onze woonwinkels staan voor u klaar om u te adviseren over een nieuwe vloer!

Start typing and press Enter to search