VLOERKLEDEN

Vloerkleden kunt u vinden in allerlei kleuren en printen. Met een vloerkleed maakt u uw interieur eigen en uniek. Het is de perfecte manier om gezelligheid in uw woning te creëren. Wanneer u uw meubels op het vloerkleed plaatst, dan zorgt u ook nog eens voor een eenheid in uw interieur. Het voordeel van een vloerkleed of tapijt is dat het warm is voor uw voeten en lekker zacht aanvoelt.

TIPS BIJ HET KOPEN VAN EEN VLOERKLEED

Een vloerkleed is zeer bepalend voor de sfeer in uw woonkamer. Een aantal tips die u kunnen helpen bij de keuze voor een vloerkleed:

  • Welk formaat wilt u? Veel mensen zijn geneigd om een klein vloerkleed te kopen, omdat ze het vloerkleed in het midden van de kamer op een lege plek willen leggen. Maar heeft u al gedacht aan een maatje groter? Dan kunt u uw tafel, bank en/of stoelen erop plaatsen, zodat uw interieur één geheel uitstraalt.
  • Welke stijl moet het vloerkleed uitstralen? Moderne vloerkleden zijn vaak van nieuwe soorten materialen gemaakt, hebben abstracte vormen en hebben vaak gedurfde kleurencombinaties. Patchwork vloerkleden zijn op dit moment populair. Patchwork vloerkleden zijn lekker ‘vintage’ en bestaan uit meerdere, aparte stukken tapijt. U kunt natuurlijk ook voor een tijdloos vloerkleed gaan. Wellicht minder opvallend, omdat ze vaak één rustige, neutrale kleur hebben. Maar dan weet u wel zeker dat u het vloerkleed over een jaar niet beu bent.
  • Voor welk materiaal kies ik? Kies voor wol als u een vloerkleed wilt dat lekker zacht en warm aanvoelt. Als u het belangrijk vindt dat het vloerkleed makkelijk te onderhouden is, overweeg dan een tapijt van katoen of kunststof.

RUIM ASSORTIMENT VLOERKLEDEN BIJ DE WOONBOULEVARD UTRECHT

Voor welke stijl, print, vorm of kleur u ook wilt gaan, u kunt terecht bij één van de vele meubelzaken op de Woonboulevard in Utrecht voor het kopen van een vloerkleed. Voor het gehele assortiment vloerkleden zien we u graag bij ons op de Woonboulevard.

Start typing and press Enter to search