De Utrechtse Woonboulevard is een nieuwe toplocatie rijker!

X²O Badkamers, bekend van de TV spot met de opvallende badeend, opent vanaf 15 juni een nieuwe showroom op Woonboulevard Utrecht. Zo kunnen de Utrechters vanaf nu ook terecht bij dé trendzetter in de badkamerwereld.

De showroom biedt klanten 1.600m² badkamerinspiratie en een assortiment voor elk budget. Voor de doe-het-zelver en voor wie het installeren liever laat opknappen door een professional. Iedereen kan bij X²O terecht! Het unieke winkelconcept van deze badkamerspecialist overtuigt maandelijks duizenden klanten. Je krijgt er gewoon méér badkamer voor je geld!

De medewerkers denken met je mee om de best mogelijke badkamer met jou samen te stellen aan de meest voordelige prijs. Bekende merken zoals Hansgrohe, Grohe, Geberit, Villeroy&Boch en vele andere, koop je er met de garantie steeds de laagste prijs te betalen! Daarbovenop komt een productgarantie tot 8 jaar na aankoop.

Tijdens de openingsdagen ontvangen klanten, bovenop de lage prijzen, een unieke openingskorting van 5%! Deze korting is geldig voor de snelle beslissers (actie geldig tot 28/06) en op het volledige assortiment. Het loont dus zeker de moeite langs te komen. Het adres: Kaap de Goede Hooplaan 100, 3526 AR Utrecht.

Start typing and press Enter to search